flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

23 травня 2018 року в приміщенні Брусилівського районного суду Житомирської області відбудеться День відкритих дверей

03 травня 2018, 15:20

       23 травня 2018 року  в приміщенні Брусилівського районного суду Житомирської області відбудеться День відкритих дверей для учнів старших класів Брусилівської гімназії ім. Г.О. Готовчиця.

      Даний захід проводиться з метою підвищення загального рівня правової культури та вдосконалення системи правової освіти школярів, формування довіри та поваги до судової влади, ознайомлення учасників з практичними питаннями реалізації особою своїх прав у суді.

         Під час проведення заходу, учасники зможуть отримати інформацію про цілі та завдання суду, символи та символіку судової влади, історію Брусилівського районного суду, його структуру, автоматизацію діловодства суду, новації у використанні судом ІТ –технологій, розгляд справ та фіксацію судового процесу в режимі відеоконференцзв’язку, надсилання процесуальних документів учасникам судового процесу.

       День відкритих дверей - чудова можливість підвищити рівень обізнаності громадян зі специфікою, особливостями і змістом діяльності судових органів, отримати певні знання та досвід, сформувати повагу до права, розширити можливість самореалізації молоді.

 

 

Прес-служба суду