flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Брусилівський районний суд Житомирської області з 08 серпня 2022 року, тимчасово, припиняє відправку поштової кореспонденції.

08 серпня 2022, 13:23

     Брусилівський районний суд Житомирської області повідомляє , що через  відсутність  фінансування на закупівлю знаків поштової оплати (марок) та оплати поштових послуг  Брусилівський районний суд  Житомирської області  з 08 серпня 2022 року, тимчасово, припиняє відправку поштової кореспонденції.

     З урахуванням цього та з метою своєчасного й максимального повідомлення сторін звертаємо особливу увагу учасників судових справ та інших відвідувачів суду на використання альтернативних засобів комунікації з судом.

     Зокрема, наполегливо просимо:

- при зверненні до суду зазначати всі можливі засоби зв’язку, офіційні адреси, адреси електронної пошти, номери телефонів (власні та інших учасників розгляду справи);

- подавати заяви про отримання судових повісток SMS - повідомленнями;

- отримувати процесуальні документи електронною поштою (попередньо подавши  заяву, в якій зазначити адресу своєї електронної скриньки)  або особисто   приміщенні суду.;

-  ознайомитися  з датою призначення справи до розгляду на вебсайті  Брусилівського  районного суду Житомирської області у розділі «Громадянам»: Списки судових  справ,  призначених до розгляду посилання  та Інформація щодо стадій розгляду судових справ посилання

-  користуватися підсистемою “Електронний суд” та миттєво подавати й отримувати кореспонденцію, що стосується судових справах.


        Звергаємо увагу, що копію рішення суду на даний час можна отримати безпосередньо в суді. Поштою надсилатися копії судових рішень не будуть до вирішення питання про фінансування поштових послуг.